NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Emre Can otkrio da je imao ponudu velikana iz Engleske,...

Transfer glasine: Emre Can otkrio da je imao ponudu velikana iz Engleske, evo zbog čega je Liverpool favorit za kupovinu Werenera, Manchester United od naredne sezone sa novim golmanom

Početkom februara u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom  transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

Veznjak Borussije Dortmund Emre Can otkrio je da je odustao od prilike da se pridruži Manchester Unitedu prije povratka u Bundesligu. “Imao sam tri ponude iz Premier lige, uključujući i ponudu Manchester Unitedu, ali o njoj nisam razmišljao ni sekundu zbog moje prošlosti odnosno zbog igranja u dresu Liverpoola”, Can je izjavio za Kicker.

(VIDEO) Pogledajte kako se Cristiano Ronaldo pozdravlja sa nevidljivim navijačima!

Timo Werner mogao bi sljedeće sezone provesti u RB Leipzigu čak i ako se transfer u Liverpool dogodi, prenosi Bild. Njemački napadač je glavna meta ekipe sa Anfielde, bez obzira što Redsi u ekipi imaju ubitačni napadački trio, koji nema adekvatnu zamjenu. Iz tog razloga, Redsi razmišljaju o potpisivanju Wernera ovog ljeta i spremni su vratiti ga još jednu godinu u Njemačku kako bi igrao redovan nogomet a i na taj način bi Leipzig bio spreman da ga proda.

Dean Henderson je ekipi Manchester Uniteda poručio da sljedeće sezone želi zagarantiran prvoligaški nogomet – ili na Old Traffordu ili na još jednon posudbi. Henderson briljira na posudbi u Sheffield Unitedu ove sezone, zbog čega neki navijači tvrde da bi trebao započeti narednu sezonu ispred Davida de Geae.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!