NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Gareth Bale napušta Real Madrid, Eriksen u Francuskoj, Bayern dovodi...

Transfer glasine: Gareth Bale napušta Real Madrid, Eriksen u Francuskoj, Bayern dovodi zvijezdu Barcelone

Zimski prijelazni rok u Engleskoj, Njemačkoj, Francuskoj, Španjolskoj i Italiji je otvoren i završava se tek 31. siječnja. U Francuskoj i Španjolskoj traje do ponoći posljednjeg dana ovog mjeseca, a u Njemačkoj i Italiji do šest i osam sati navečer. Donosimo vam nekoliko najzanimljivih transfer glasina za danas.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Eriksen u Francuskoj?

Christian Eriksen bi mogao završiti u Monacu, pišu francuski mediji. Danski reprezentativac se trenutno nalazi u Švicarskoj gdje se oporavlja i privikava na život sa defibrilatorom. Ugrađen mu je nakon spašavanja života na terneu i hitne operacije srca u bolnici nakon što se srušio tijekom utakmice Europskog prvenstva.

Gareth Bale napušta Real Madrid

Gareth Bale bi mogao napustiti Real Madrid i vratiti se u Premier ligu, točnije u svoj matični klub Southampton. Velšanin je odavno već otpisan u Realu, no već dugo ne može pronaći novi klub. Sada se javio Southampton iz Premier lige u kojem je igrao 2006/07 sezone prije nego što je otišao u Tottenham.

Draxler napušta PSG?

Julian Draxler bi mogao završiti u Barceloni, navodi El Nacional. Za njemačkog ofanzivca, Katalonci su spremni platiti 15 milijuna eura, dok bi i PSG mogao biti zainteresiran za njegovu prodaju.

PSG zainteresiran za Lyonovog igrača

PSG prati situaciju sa veznjakom Lyona Lucasom Paquetom, pišu francuski mediji. 24-godišnji Brazilac se nametnuo dobrim igrama u Ligue 1, a PSG ga sada želi dovesti kako bi pojačali svoj vezni red. Ovaj transfer je navodno moguć tek na ljeto.

Bayern želi dovesti zvijezdu Barcelone

Njemački mediji navode kako je Bayern spreman dovesti Ousmanea Dembelea iz Barcelone. Bavarci vjeruju da će ih napustiti Kingsley Coman, kojem ugovor ističe na ljeto 2023. godine. Njemački prvak sada traži zamjenu i izgleda da su je pronašli u Barceloni.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!