NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Gareth Bale pred povratkom u Englesku, Dortmund predstavlja još jedno...

Transfer glasine: Gareth Bale pred povratkom u Englesku, Dortmund predstavlja još jedno veliko pojačanje, Barca ne odustaje od odličnog Brazilca

Transfer rok je uveliko započeo i već smo mogli svjedočiti nekolicini zanimljivih transfera, što nam daje naznake da bi ovog januara mogli gledati veliki “shopping” najvećih evropskih klubova. Mnogi žele popuniti nedostatke u ekipama, a ljeto je daleko kako bi čekali ljetni transfer rok, kao što je to bio slučaj prethodnih godina.

Spursi žele da vrate nekadašnju zvijezdu iz Madrida. Tottenham je održao razgovore s Real Madridom u vezi s otkupom ugovora za Garetha Balea, javlja Daily Mail. Spursi već nekoliko godina pokušavaju da dovedu Balea ali je on uvijek na kraju ostajao u Madridu, što sada ne bi trebao biti slučaj s obzirom na to da bi uskoro mogao pasti u drugi plan kod Zidanea.

Paul Ince: Liverpool nije veliki tim!

Borussia Dortmund mogla bi objaviti potpis Emre Cana u četvrtak, navodi Daily Mail. Navodi se da je Dortmund pristao na transfer vrijedan 22 milijuna funti s Juventusom za njemačkog veznjaka. Taj transfer bi mogao u početku biti posudba s obvezom otkupa na kraju sezone.

Barcelona želi ovog mjeseca da pošalje zadnju ponudu za potpis Williana iz Chelseaja, javlja Sky Sports News. Oni tvrde da je Barca spremna platiti 20 milijuna funti za 31-godišnjaka unatoč tome što m ugovor ističe na kraju sezone. Willian je do sada ove sezone igrao 30 puta u svim natjecanjima za Chelsea, upisavši pet golova i pet asistencija.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!