NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Giroud, Luiz, Hazard, Llorente, Badiashile

TRANSFER GLASINE: Giroud, Luiz, Hazard, Llorente, Badiashile

Posljednji dani prijelaznog roka su pred nama i kako stvari stoje mnogi transferi će se riješiti baš u ovim posljednjim danima. Ispod ćemo vam napisati neke transfer glasine koje prenose strani mediji, pa da krenemo…

Transfer glasine

DAVID LUIZ KAO DIO DOGOVORA ZA GIROUDA?

Upravo kad ste mislili da ste čuli svaku tehničku mogućnost Giroudovog mogućeg odlaska u Chelsea, Daily Star je ovdje da baci još jednu bombu.

Njihov glavni nogometni pisac David Woods ima ekskluzive, a ekskluzivna je tvrdnja da je Chelsea spreman da uključi David Luiza u dogovor za Olivier Girouda, kako bi ga doveli na Stamford Bridge. Nije slučajnost da je isti pisac u istom dokumentu tvrdio da će Arsenal napraviti ponudu za Luiza u ovom prijelaznom roku.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

HAZARD NE IDE U MANCHESTER CITY!

Sunday Mirror tvrdi da je Manchester City želio potpisati Eden Hazarda ovog ljeta i da su bili spremni platiti oko 150 milijuna funti za postizanje dogovora. To je uvijek izgledalo kao malo optimistična ambicija.

Do utorka, Daily Telegraph je imao odgovor na to. Matt Law piše da Chelsea neće pristati na prodaju Hazarda Cityju, čak i ako njihovi rivali iz Premier lige ponude preko 200 milijuna funti.

Chelsea je svjestan nevidljivog interesa Real Madrida, gdje bi Hazard možda bio zainteresiran za igranje, ali nisu spremni prihvatiti nikakve ponude od nekog kluba iz Premier lige za svoju zvijezdu. Pošteno!

MNOGO VELIKIH KLUBOVA ŽELI BADIASHILEA

Benoit Badiashile nije ime sa kojim smo upoznati, ali možda se radi o proomjeni. Branič Monaca, još uvijek ima samo 16 godina, očito je impresionirao u francuskim mladim timovima. To je stavilo mnogo velikih klubova na oprez.

Manchester Evening News iznenađujuće prodaje ovo kao transfer ‘bitku’ između Cityja i Uniteda, jer je to ono što oni rade, ali Barcelone i Bayer Munchena također, koji su također poslali skaute da ga gledaju. Kao što uvijek kažemo, s obzirom na ogromne mreže skauta unutar tih klubova, bilo bi čudnije da nisu poslali nekoga da gleda ovog 16-godišnjaka.

[su_no1forfootball]

OSTATAK

Chelsea će krenuti po Fernando Llorentea ako ne uspiju dovesti Girouda. Juventus je uvjeren u potpisivanje Emre Cana. Davy Klaassen će biti posuđen Evertonu u sljedeća dva dana. Roque Mesa napušta Swansea zbog Seville. Jack Harrison iz New Yorka potpisuje za Manchester City, a zatim će biti posuđen Middlesbroughu. Burnley poslao ponudu od 10 mil ijuna funti za Nottinhham Forestovog braniča Joea Worralla. Andre Ayew se pridružuje Swanseaju iz West Hama za 18 milijuna funti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!