NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Giroud pojačava veliki klub, City želi ova dva defanzivca, Arsenal...

Transfer glasine: Giroud pojačava veliki klub, City želi ova dva defanzivca, Arsenal u januaru napuštaju dva igrača

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Do početka transfer roka ostalo je svega nekoliko dana, tako da nas čeka mnogo zanimljivosti.

Ogromni bonusi

Rangersi Stevena Gerrarda pružili su prednost napadaču Chelseaja Oliviju Giroudu zbog mogućeg transfera, izvještava L’Equipe, putem Daily Recorda. Giroud ostaje bez ugovora na Stamford Bridgeu i slobodno može razgovarati s drugim klubovima. Rangersi su trenutno na drugom mjestu u Socttish Premiershipu i već imaju Alfredo Morelosa i Jermain Defoea u svojoj ekipi.

Manchester City prati igrača Villareala Pau Torresa i Benficinog Rubena Diasa jer u siječnju žele da potpišu jednog od njih, prenosi Telegraph. Iako je Pep Guardiola sljedećeg mjeseca odbacio transferne aktivnosti, klub nije u potpunosti zatvorio vrata dodavanju obrambenih opcija klubu u januaru.

Prema football.londonu, dvojac Arsenala Mesut Ozil i Shkodran Mustafi mogli bi u januaru napustiti klub. Par je već neko vrijeme povezan s izlaskom sa sjeverne strane Londona i napokon bi mogli napusiti klub pogotovo dolaskom Mikel Arteta, budući da Španac izgleda potpuno obnavlja svoj sastav.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!