NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Gotovo je - Pogba napušta United, Liverpool želi napadača Ajaxa,...

Transfer glasine: Gotovo je – Pogba napušta United, Liverpool želi napadača Ajaxa, City dovodi zamjenu za Fernandinha

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Nedostatak igranja u Ligi prvaka glavni je razlog zbog kojeg Francuz želi novi izazov. Paul Pogba odlučan je ovog ljeta napustiti Manchester Unitedu, javlja ESPN. S obzirom da se klub nije kvalifikovao u Ligu prvaka sljedeće sezone, Pogba sada traži novi izazov i sljedećeg tjedna će započeti razgovore s upravom Uniteda. Real Madrid ostaje favorit za njega, a španjolski je gigant jedini klub kojem se pogba želi pridružiti.

Zidane održao sastanak sa četiri zvijezde, trojici poručio kako odlaze ovog ljeta!

Liverpool se pridružio utrci za potpisivanje Davida Neresa, javlja The Sun. Chelsea, Real Madrid i Arsenal također kažu da su u trci za potpisom nadarenog krila, koji se prije tri godine pridružio Ajaxu iz Sao Paola. Ove sezone jedan je od ključnih nogometaša ove ekipe a debitirao je i za reprezentaciju Brazila.

Manchester City je blizu realizacije transfera Bruna Fernandesa iz Sporting Lisabona, tvrdi Sky Sports. Klubovi su, kako se izvješćuje, blizu dogovora transfera koji bi trebao iznositi između 50 i 60 milijuna funt. Fernandes se smatra potencijalnim nasljednikom 34-godišnjeg Fernandinha, kojem iduće godine ističe ugovor.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!