NaslovnicaVijestiZidane održao sastanak sa četiri zvijezde, trojici poručio kako odlaze ovog ljeta!

Zidane održao sastanak sa četiri zvijezde, trojici poručio kako odlaze ovog ljeta!

Prema pisanju španjolskih medija, trener Real Madrida održao je sastanak sa četiri igrača svog tima, a glavna tema razgovora bila je njihova budućnost u klubu.

Zidane razgovarao sa četiri zvijezde

Pred Los Blancosima je možda i ključni ljetni prelazni rok u posljednjih nekoliko godina, te se očekuju brojni odlasci i dolasci. Madridski klub se povezuje sa dovođenjem brojnih zvijezda, uključujući Paula Pogbu, Edena Hazarda i Christiana Eriksena.

Međutim, kako bi oni došli netko će morati otići, a kako izvještavaju novine Marca, Zidane je već poručio trojici igrača kako će biti prodani ovog ljeta. Naime, francuski stručnjak je održao sastanak sa Garethom Baleom, Marcosom Llorenteom, Danijem Ceballosom i Marcelom.

Navodno, Baleu, Llorenteu i Ceballosu je poručio kako nemaju više što tražiti u dresu Los Blancosa, odnosno da nemaju budućnost u Real Madridu, dok je Marcelu rekao da računa na njega i u narednoj sezoni. Nije tajna kako Zidane i Bale nisu u najboljim odnosima, a to se moglo vidjeti i tokom njegovog prvog mandata u klubu. Za Velšanina interes već duže vrijeme pokazuju Manchester United, Bayern Munchen i njegov bivši klub Tottenham Hotspur.

Llorente, koji je produkt Realove škole, također će napustiti Santiago Bernabeu nakon što je ove sezone odigrao samo šest utakmica u La Ligi. Ceballos će također krenuti njegovim stopama. Španjolski veznjak je na Santiago Bernabeu stigao iz Betisa prošlog ljeta za 17 miliona eura, ali je također imao poprilično razočaravajuću sezonu. Četvrti igrač koji je prisustvovao sastanku, Marcelo, i dalje će ostati u klubu, unatoč tome što se u posljednjih nekoliko mjeseci često povezivao sa odlaskom u redove Juventusa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!