NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Guardiola želi nogometaša Reala, Juve kupuje u Barceloni, Pulišić naredno...

Transfer glasine: Guardiola želi nogometaša Reala, Juve kupuje u Barceloni, Pulišić naredno ljeto seli u Englesku

Nešto manje od dva mjeseca ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Manchester City nastavlja pratiti razvoj situaciji oko Isca u Real Madridu, piše Mundo Deportivo. 26-godišnjak još nije započeo susret pod novim menadžerom Solarijem a u Madridu ne isključuju prodaju na ljeto ukoliko se nametne novom treneru. Pep Guardiola je veliki obožavatelj Isca, kojeg bi konačno mogao da dovede u svoju ekipu.

LOVREN PRETJERAO NA INSTAGRAMU: To su pi*ke obične. Samo ovo vrijedi. Samo ovo!

Juventus prati lijevog beka Barcelona Jordi Albu, navodi Corriere dello Sport. Ovom lijevom beku ugovor sa klubom važi do 2020. godine i još nije postigao zjednički jezik sa Blaugranom o produžetku saradnje.

Američki “wonderkind” Christian Pulšić nogometaš Dortmunda mogao bi napustiti Njemačku i potpisati za Chelsea, navodi Daily Mail. Pulišiću ugovor ističe 2020. godine i već naredno ljeto bi klub bio primoran da ga proda a londončani su spremni da ponude 80 miliona eura.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!