NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Guendouzi pregovara sa dva velikana, Bayern prodaje Thiaga zbog drugog...

Transfer glasine: Guendouzi pregovara sa dva velikana, Bayern prodaje Thiaga zbog drugog igrača, Tottenham kupuje vrhunskog defanzivca

Prvenstva u najjačim ligama igraju se punom parom u vrijeme kada su obično transfer glasine bile u centru pažnje. Nijemci već privode prvenstvo kraju, Francuzi su završili prvenstvo, dok se ostale tri lige tek zahuktavaju. Kraj ligaških takmičenja znači jednu stvar – fokus na transfer rok, koji bi mogao biti jedna od najzanimljivih u zadnje vrijeme s obzirom na okolnosti u kojima se nalazimo.

Veznjak Arsenala Matteo Guendouzi u kontaktu je s nekoliko najboljih europskih klubova i spreman je napustiti Emirates ovog ljeta, javlja TF1. Francuz je već obavio početne razgovore s Atletico Madridom, Barcelonom, Interom i Paris Saint-Germainom, iako je nejasno hoće li netko od njih zaista nastaviti transfer u narednim mjesecima, s obzirom na trenutno stanje na tržištu.

Bayern München želi prodati Thiaga za 60 milijuna eura kako bi potpisali Kai Havertza iz Leverkusena za čak 80 milijuna eura, prenosi Kicker. Ofanzivni vezni je u posljednje vrijeme u fenomenalnoj formi, a za njega je bio zainteresiran i Chelsea no teško je očekivati da Bavarci “izgube” još jednog bisera nakon Tima Wernera.

Tottenham je poslao ponudu za brazilskog defanzivca Gabriela Magalhaesa, javljaju francuski mediji. Defanzivac Lillea ove sezone je oduševio javnost u Francuskoj te je naglo porastao interes za njega. Lille je ovog ljeta otvoren za prodaju, a Tottenham se pridružio Napoliju i Real Madridu u borbi za potpis.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!