NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Hakim Ziyech ide u Englesku, Zaha za 65 miliona napušta...

Transfer glasine: Hakim Ziyech ide u Englesku, Zaha za 65 miliona napušta Englesku, Inter kupuje u Unitedu

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se šlanovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Sjajne partije Hakim Ziyecha u Ligi prvaka doveli su do zanimanja vrhunskih klubova iz Premier lige, prenosi Mirror. Zvijezda Ajaxa bio je ključan u sjajnim rezultatima u ovo sezoni, gdje su došli do polufinala Lige prvaka zahvaljujući pobjedama nad Realom i Juventusom. Ekipe poput Arsenala, Liverpoola i dva Manchestera vjerojatno će napraviti transfer za Marokanca, koji bi mogao biti dostupan po povoljnoj cijeni od 25 milijuna funti.

Novinari pitali Ronalda o budućnosti, on dao jasan odgovor!

Paris Saint-Germain posat će ponudu od 75 milijuna eura za zvijezdu Crystal Palace Wilfrieda Zahu, tvrdi Express. Zaha je poželio napustiti Selhurst Park, a Borussija Dortmund i Tottenham su također među zainteresiranim ekipa. No, prvaci Ligue 1 također prate Zahu i nadaju se da će ga primamiti u Francusku.

Inter razmišlja o transferu Mattea Darmiana igrača Manchester Uniteda, javlja Gazzetta dello Sport. Ekipa iz Serie A ovog ljeta želi pojačati, a također su pokazali interes za Danila iz Man Cityja. Darmian se vraća u Italiju nakon neuspješne epizode na Old Traffordu, a mogao bi biti dostupan za samo 10 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!