NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Hazard završava sve u narednim danima, Real se riješava visokih...

Transfer glasine: Hazard završava sve u narednim danima, Real se riješava visokih ugovora, United kupuje dva igrača iz Francuske

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se šlanovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Bale, Isco i Kroos nalaze se na listi igrača koji će napustit Real ovog ljeta. Šef Real Madrida Zinedine Zidane želi prodati tri svoje velike zvijezde kako bi oslobodio platnu listu i izbor je pao na Garetha Baleaa, Toni Kroosa i Isca. The Daily Mail izvještava da su Casemiro i Marcelo također na transfer listi ali da ih Real ipak ne želi prodati po svaku cijenu.

KONAČNO: Dogovor postignut, Hazard pristao na transfer u Real Madrid!

Manchetser United ima “konkretan interes” za igrača Lyona Tanguy Ndombelea. To je prema subotnjem izdanju L’Equipea provjerena informacija, koji je također izvijestio da su iz Uniteda zainteresirani i za belgijskog internacionalca Thomasa Meuniera. Hoće li Crveni vragovi potpisati igrača ili ne, ostaje da se vidi, ali je poznato da Ole Gunnar Solskjer planira rekonstruisati momčad ovog ljeta.

Zvijezda Chelsea Eden Hazard u narednim danima dovršit će razgovore o ljetnom transferu u Real Madrid narednih dana, javlja Marca. Pregovori između dva kluba i Belgijanca su gotovo dovršeni, unatoč tome što Chelsea ne želi prodati nikoga od igrača zbog zabrane kupovine od strane UEFA-e.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!