NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Ibrahimovića sekunde djele od povratka u Italiju, Rakitić napušta Barcelonu,...

Transfer glasine: Ibrahimovića sekunde djele od povratka u Italiju, Rakitić napušta Barcelonu, Arsenal želi defanzivca iz Bundeslige

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još nekoliko mjeseci.

HRVATSKI REPREZENTATIVAC

Povjerenik MLS-a Don Garber potvrdio je da AC Milan pokušava potpisati Zlatana Ibrahimovića iz LA Galaxyja. Švedski napadač povezan je s povratkom u Europu jer će mu ugovor s američkom ekipom isteći krajem godine. Ibrahimović je bio u nevjerojatnoj formi za Galaxy, postigavši 31 gol u isto toliko utakmica u svim natjecanjima.

Sportski direktor Milana, Zvonimir Boban radi non-stop kako bi osigurao potpis sunarodnjaka Ivana Rakitića, javlja Sport Mediaset. Rakitiću je jasno kako se njegovi nastupi u prvoj momčadi smanjuju ove sezone, jer je Frenkie de Jong dodao dodatno konkurenciju u veznom redu te želi napustiti klub već u januaru.

Arsenal je spreman poslati ponudu vrijedanu 22 milijuna funti za defanzivca Eintrachta iz Frankfurta Martina Hintereggera – prenosi The Sun. Gunnersi žele dovesti reprezentativca Austrije u januaru mjesecu, ali se mogu suočiti sa konkurencijom u vidu West Hama koji također duže vrijeme prati ovog defanzivca.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!