NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Immobile uskoro mijenja klub, Bayern želi zvijezdu Barcelone, Chelsea pojačava...

Transfer glasine: Immobile uskoro mijenja klub, Bayern želi zvijezdu Barcelone, Chelsea pojačava vezni red

Početkom februara u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

PREDSJEDNIK BAYERNA

Napoli je identificirao napadača Lazija Ciro Immobilea kao transfer metu – piše Calcio Mercato. Brojni klubovi povezani su s sjajnim 30-godišnjakom, ali smatra se da talijanski velikani predvode potjeru za njegovim potpisom. Immobile je postigao 27 golova na 26 utakmica u Seriji A za Lazio u sezoni 2019-20.

Kako je zbog Dybale propao transfer Lukakua u Juventus!

Bayern München stupio je u kontakt s Barcelonom te su se počeli raspitivati oko Marc-Andre ter Stegena – javlja SPORT. Nijemac kasni s potpisivanjem produženja ugovora na Camp Nouu, a njegov trenutni ugovor ističe 2022. Bayern razmatra promjenu vratara zbog napetosti između Manuela Neuera i predsjednika kluba Franza Beckenbauera.

Chelsea se nada da će ovog ljeta potpisati Declan Ricea, prenosi Sky Sports. Srednji vezni igrač West Hama igrao je za Plavce u mlađm kategorijama a njegova akvizicija iz West Hama neće biti jeftina. Veliko prijateljstvo Ricea s Masonom Mountom moglo bi biti glavni razlog zbog kojeg će Englez odabrati Chelsea.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!