NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Inter doveo vrhunskog napadača, Milan dovodi novog trenera i dva...

Transfer glasine: Inter doveo vrhunskog napadača, Milan dovodi novog trenera i dva nogometaša, Conte odbio veliku ponudu iz Engleske

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Napadač Rome Edin Džeko dogovorio je osobne uvjete za transfer u Inter ovog ljeta, piše Calcio Mercato. Nerazzurri sada žele uspješno završiti pregovore s Romom, koja zahtijeva naknadu od oko 20 milijuna eura dok je Inter spreman platiti pet miliona manje.

Kakav potez brazilskog kluba: Veliko iznenađenje na klupi Flamenga!

Menadžer Sampdorie Marco Giampaolo mogao bi sa sobom povesti Joachima Andersena i Dennisa Praeta u Milan ako postane trener ovog kluba, prenosi Corriere dello Sport. Milan je vrlo blizu da i zvanično proglasi Giampaola svojim novim menadžerom, a s obzirom da bi 52-godišnji stručnjak u klub uveo sustav 4-3-1-2 ova dva nogometaša ne bi imali mnogo problema sa adaptacijom.

Antonio Conte odbio je priliku za preuzimanje Tottenhama ranije ove sezone, piše Calciomercato. Nakon što je Mauricio Pochettino koketirao s selidbom u Real Madrid ili Manchester United, predsjednik Spursa Daniel Levy ponudio je Conteu 10 milijuna eura po sezoni, što je Conte odbio s obzirom na njihovu neaktivnost na transfer marketu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!