NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Jadon Sancho bi se mogao vratiti u Englesku, Rabiot konačno...

Transfer glasine: Jadon Sancho bi se mogao vratiti u Englesku, Rabiot konačno odabrao novi klub, Icardi bi mogao ostati u Italiji

Završen je i zimski transfer rok, koji je za razliku od prošlih prošao bez većih uzbuđenja kao što bili naviknuti. Ipak, upravo zbog toga na ljeto se očekuje možda i najzanimljivi prelazni rok u kojem bi čak mogao biti i oboren svijetski transfer rekord.

Manchester United poslao je ambicioznu ponudu za napadača Borussie Dortmund Jadona Sancha. The Sun tvrdi da će ekipa iz Premier lige pokušati namamiti 18-godišnju senzaciju natrag u Englesku i ponuditi njemačkoj ekipi 70 milijuna funti, od čega će 15 posto dobiti njegova bivša momčad Manchester City.

Osoblje Chelseaja šokirano načinom na koji Maurizio Sarri tretira jednu od zvijezda kluba!

Veznjak Paris Saint-Germaina Adrien Rabiot odlučio je da će se ovog ljeta pridružiti Barceloni. Francuski internacionalac može birati ponude jer mu je dopušteno da napusti PSG besplatno nakon što mu ugovor istekne na kraju sezone. Barca, Liverpool i Juventus vode bitku za ovog 23-godišnjaka, ali Le Parisien kaže da je on za svoje odredište odabrao Camp Nou.

Kako prenose italijanski mediji, napadač Intera bi trebao na kraju sezone napustiti ovaj klub. On je u ratu sa upravom kluba zbog komplikacija oko ugovora, a u klubu su mu zbog toga odlučili oduzeti kapitensku traku. Navodno je Juventus zainteresiran za njegove usluge.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!