NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Još jedan Engleski velikan se uključio u borbu za Alexisa,...

Transfer glasine: Još jedan Engleski velikan se uključio u borbu za Alexisa, United dovodi lijevog beka, Chelsea kupuje napadača Barce

Počeo je jedan od najzanimljivijih transfer rokova. Dvanaest dana nakon otvorenja nogometne pijace, klubovi su već potrošili ogromne svote novca, a oni pravi i veliki transferi tek treba da se dogode. Klubovi nemilice troše ogromne svote novca u nadi da će na taj način doći do željenih rezultata i trofeja.

Transfer glasine

U Liverpoolu su spremni da se uključe u borbu sa Manchester Unitedom i Cityem za potpis Alexisa Sancheza, javlja Mirror. Budućnost reprezentativaca Čilea mnogo se zakomplikovala u januaru, jer je United navodno poslao ponudu za nogometaša koji je već jednom nogom bio na  Etihadu. Sada su Redsi spremni potrošiti dio novca koji su dobili prodajom Philippe Coutinha kako bi ubjedili i doveli Arsenalovog napadača na Anfield.

>> OTKRIVAMO: Zašto Jurgen Klopp odbija potpisati Thomas Lemara kao Coutinhovu zamjenu

Manchester United planira uključiti se u borbu protiv Chelsea za Juventusovog beka Alex Sandra, javlja Mirror. Jose Mourinho vjeruje da je ponuda za Juventusovu zvijezdu od 53 milijuna funti dovoljna da ga dovede na Old Trafford i tako riješi problem sa lijevom stranom u odbrani. Transfer bi navodno trebao biti realizovan na ljeto.

[su_bonus]

Chelsea razmatra mogućnost o kupovini napadača Barcelone Denisa Suareza jer u njemu vide idealnu zamjenu za Michy Batshuayia, javlja Daily Star. Plavci žele da pojačaju konkurenciju u napadu zbog vrlo loše forme Belgijanca, koji bi do kraja prelaznog roka trebao biti poslan na posudbu u Sevillu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!