NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Još jedan Premierligaš želi Balea, Chelsea želi igrača Bayerna, Džeko...

Transfer glasine: Još jedan Premierligaš želi Balea, Chelsea želi igrača Bayerna, Džeko dogovorio sve sa novim klubom

U toku je jedan od najzanimljivijih transfer rokova. Prošlo je pola mjeseca od odvorenja nogometne pijace i klubovi su već potrošili ogromne svote novca, a oni pravi i veliki transferi tek treba da se dogode. Klubovi nemilice troše ogromne svote novca u nadi da će na taj način doći do željenih rezultata i trofeja.

Transfer glasine

Liverpool se pridružio rivalima iz Manchestera u bitci za potpisivanje igrača Real Madrida  Gareth Balea, javlja Don Balon. Velšanin je u zadnje vrijeme povezan s povratkom u Premier ligu nakon što se bori sa formom i ozbiljnim povredama na Santiago Bernabeu. Jurgen Klopp raspolaže sredstvima kako bi napravio veliki transfer nakon što je Philippe Coutinho prešao u Barcelonu i spreman je potrošiti više od 100 milijuna eura na Balea.

>> PRVO POJAČANJE BARCELONE ZA 2018/19 SEZONU: Sve je dogovoreno, zvanična potvrda poslije Svjetskog prvenstva

Chelsea je zainteresiran za potpisivanje Artura Vidala iz Bayern Munchena ovog ljeta, javlja Bild. Bayern je dogovorio sve uslove s Leonom Goretzkom iz Schalkea nakon završetka sezone, a ta akvizicija mogla bi potaknuti transfer Vidala, a Antonio Conte želi ponovo udružiti snage sa igračem sa kojim je surađivao u Juventusu.

[su_bonus]

Edin Džeko je pristao pridružiti se Chelseaju u ugovoru vrijednom 44 milijuna funti, navodi Gianluca Di Marzio. Bivši napadač Manchester Cityja bio je redoviti strijelac u Romi, te najbolji strijelac Serije A prošle sezone. U Chelseaju bi se borio za mjesto sa Alvaro Moratom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!