NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Još jedan velikan se uključio u borbu za Ozila, Wenger...

Transfer glasine: Još jedan velikan se uključio u borbu za Ozila, Wenger postaje bivši – klupu preuzima bivši kapiten kluba, Real želi dvojac iz Chelseaja

Pred nama je jedan od najzanimljivijih transfer rokova. Samo dva dana nakon otvorenja nogometne pijace, klubovi su već potrošili ogromne svote novca, a oni pravi i veliki transferi tek treba da se dogode. Klubovi nemilice troše ogromne svote novca u nadi da će na taj način doći do željenih rezultata i trofeja.

Transfer glasine

Juventus je spreman dovesti Mesuta Ozila, ukoliko se igrač Arsenala ne pridruži Manchester Unitedu do kraja januara, tvrdi Corriere dello Sport. Na kraju sezone Ozilu ističe ugovor a mediji ga povezuju sa 40 milijuna eura vrijednim transferom u United, gdje bi ponovo udružio snage sa Jose Mourinhom. Međutim, ako se taj transfer ne desi, dugogodišnji obožavatelji Ozila iz Juventusa, učinit će sve da ga na ljeto dovedu besplatno i pruže mu priliku da zaigra u novoj ligi.

>> Griezmann otkrio što Manchester United mora uraditi da bi ga natjerali da odbije Barcelonu

Arsene Wenger spreman je prekinuti svoj ugovor i završiti svoju dvije decenije dugu avanturu u Arsenalu, javlja The Daily Mirror. Nedjeljni poraz od 4-2 od Nottingham Foresta u FA kupu povećao je Wengerove frustracije, jer je i titula u Premier ligi već kilometrima daleko. Bivši igrač i kapiten Topnika, Mikel Arteta, mogao bi zauzeti mjesto Wengera na klupi Arsenala, a na taj način bi završio svoju avanturu kao pomoćnik Pep Guardiole na klupi Citya.

[su_bonus]

Duo Chelseaja Eden Hazard i Thibaut Courtois su glavni prioriteti Real Madrida na ljeto, javlja Sky Sports. Galaktikosi će također čekati na zvijezdu Tottenhama Harryja Kanaa, za kojeg se vjeruje da je dugoročni cilj u napadu Zinedine Zidanea. Sadašnji ugovor Hazarda važi do 2020. godine, dok Courtois ima još jednu godinu ugovora sa Chelseajem i želi odlučiti svoju budućnost prije kraja ove sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!