NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Još jedan velikan želi Balea, Willian bi mogao karijeru nastaviti...

Transfer glasine: Još jedan velikan želi Balea, Willian bi mogao karijeru nastaviti u Španiji, United poslao ponudu za Ronalda

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Real Madrid će pustiti Garetha Balea ovog ljeta, a Florentino Perez spreman je zaraditi ogroman novac na zvijezdi Walesa jer je svijestan da će Chelsea za njega ponuditi mnogo novca, prenosi Don Balon. Plavci žele zamijeniti Edena Hazarda, koji je navodno spreman otići u suprotnom smjeru prema Madridu ovog ljeta, a Perez čak razmišlja i o razmjeni igrača.

>> Real Madrid spreman razbiti kasu: Stiže ogromno pojačanje iz Premier lige

Barcelona već neko vrijeme prati fenomenalno krilo Chelseaja Williana a u njemu vide rezervnu opciju, ako klub ne uspije dovesti Antoine Griezmann iz Atletica Madrida, piše Don Balon. Brazilac bi koštao oko 50 milijuna eura, mnogo manje od francuskog napadača koji u Atleticu navodno ima klauzulu od 200 milijuna dolara.

[su_cashout]

Manchester United je poslao ponudu Real Madrid za Cristiano Ronalda, piše Diario Gol. Izvješće navodi kako je Ronaldo frustriran Realovim predsjednikom Florentinom Perezom koji je odbio obezbjediti novi ugovor za 33-godišnjeg reprezenativca Portugala. Crveni vragovi se nadaju da će iskoristiti nastalu situaciju nudeći svom bivšem igraču nevjerojatnih 30 milijuna eura godišnje za povratak na Old Trafford.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!