NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Još jedan velikan želi Ronalda, Dybala napušta Juventus, Tottenham doveso...

TRANSFER GLASINE: Još jedan velikan želi Ronalda, Dybala napušta Juventus, Tottenham doveso sjajnog veznjaka

Na Otoku je već počeo prije nekoliko sedmica, a u većini ostalih evropskih zemalja počeo je početkom jula. Ovaj ljetni transfer rok bi trebao da bude najzanimljiviji do sada a s obzirom na to da glasine o transferima najskupljih igrača već kruže neko vrijeme, ovo ljeto možemo očekivati  nekoliko spektakularnih transfera. Na našem portalu svakodnevno, kao i do sada, prenosit ćemo najvažnije vijesti sa transfer tržišta. Udobno se smjestite, transfer groznica počinje.

TRANSFER GLASINE

Predsjednik odbora Manchester Uniteda Ed Woodward razmatra da pošalje ponudu za Ronalda koja bi trebala da nadmaši Juventusovu, objavljuje The Sun. Crveni đavoli već dugo žele ponovni susret sa zvijezdom Portugala i vjeruju kako njegov prelazak u Juventus nije gotova stvar, unatoč tome što je Ronaldo postigao dogovor sa prvacima Serie A. Ukoliko ne dovedu Ronalda, United će poslati popnudu za Balea.

>> VRATIO SE U ITALIJU: Evo gdje Kevin-Prince Boateng nastavlja karijeru!

Liverpool je provjerio dostupnost Paulaa Dybale, prema Tuttomercatowebu. Redsi se nadaju da će Dybala postati dostupan ako Cristiano Ronaldo završi prelazak u Juventus te su spremni poslati ponudu. Međutim, postoji mogućnost da se Dybala može koristiti kao dio transfera za Ronalda, što bi odgovaralo Realu.

[su_bet365_100_bonus]

Tottenham je pobijedio u utrci za potpisivanjem Jacka Grealisha iz Aston Ville nakon što Liverpool nije zadovoljio zaahtijeve njegovog kluba, izvještava Mirror. 22-godišnji vezni igrač nalazi se u kampu kluba koji se pripremaa u Portugalu, no očekuje se da će se pridružiti Spursima i nastaviti pripreme za Premier ligu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!