NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Jović na meti kluba iz Londona, Real pravi spektakl na...

Transfer glasine: Jović na meti kluba iz Londona, Real pravi spektakl na transfer marketu ovo ljeto, Brahimi napušta Porto i seli na Otok

Završen je i zimski transfer rok, koji je za razliku od prošlih prošao bez većih uzbuđenja kao što bili naviknuti. Ipak, upravo zbog toga na ljeto se očekuje možda i najzanimljivi prelazni rok u kojem bi čak mogao biti i oboren svijetski transfer rekord.

Real Madrid vjeruje da bi potencijalno na ljeto mogli priuštiti i Neymar i Edena Hazarda, javlja Le10Sport. Blancosi su već neko vrijeme povezani s nogometašem PSG-a i Chelseaja, te se za Hazarda vjeruje da će se zasigurno klubu pridružiti u ljeto. No, zbog nedostatka velikih ulaganja u posljednje vrijeme, Madrid ne isključuje mogućnost potpisivanja oba igrača što bi predstavljalo veliku senzaciju.

United isplatio nevjerovatnu sumu Mourinhu za raskid ugovora!

Arsenal, Manchester United, Everton i Wolvesi pokazali su zanimanje za veznjaka Yacina Brahimija, javlja portugalski časopis Correio da Manha. 29-godišnji veznjak može napustiti portugalsku momčad besplatno na kraju sezone, a ponude već dolaze i to od velikih klubova.

Chelsea je spreman ponuditi 45 milijuna eura za napadača Eintracht Frankfurta Luku Jovića, prenosi Bild. Jović je ove sezone u fantastičnoj formi, postigavši 19 golova u svim natjecanjima. 21-godišnjak je na posudbi u Frankfurtu iz Benfice, a privukao je i pozornost Reala i Barcelone.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!