NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Juan Mata se vraća u matični klub, PSG prodaje dva...

Transfer glasine: Juan Mata se vraća u matični klub, PSG prodaje dva igrača u januaru, Bayern ispravlja greške iz prošlosti

Transfer glasine: Juan Mata se vraća u matični klub, PSG prodaje dva igrača u januaru, Bayern ispravlja greške iz prošlosti! Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

U januaru Real Madrid želi da dovede igrača Manchester Uniteda, Juana Matu, javlja Express. Mata je izgubio mjesto u ekipi Jose Mourinhoa u nedavnim utakmicama, a zbog ugovora koji mu ističe na ljeto, United bi bio spreman da ga pusti da ide u januaru. Mata se nogometno obrazovao u madridskoj omladinskoj školi,gdje nikada nije dobio pravu priliku, a sad, kako stvari stoje mogao bi ponovo zaigrati na Bernabeu kao igrač Reala.

>> David Moyes svojim prvim potezom u West Hamu oduševio navijače

Paris Saint-Germain je spreman prodati Angel Di Mariu i Lucas Moura tijekom januarskog transfer roka kako bi prikupili 70 milijuna funti, piše Le 10 Sport. Francuski divovi moraju ispuniti pravila UEFA-e za finansijski”fair play” ​​i vjerojatno će pokušati doći do novca sa prodajom nekih igrača. Di Maria je tijekom ljeta bio meta Barcelone, dok je brazilski napadač Lucas Moura povezivan s Chelseajom.

[su_bonus]

Bayern München želi potpisati igrača Paris Saint-Germaina Juliana Draxlera na kraju sezone kako bi zamijenio Francka Riberya, javljaju francuski mediji. Riberyu ističe ugovor sljedećeg ljeta i Bayern još nije donio odluku o tome hoće li francuskom krilu produžiti novi ugovor. Ako Ribery ode, Bayern želi dovesti bivšu Wolfsburgovu zvijezdu Draxlera nazad u Bundesligu ali tek naredno ljeto, s obzirom da je Draxler već nastupao za PSG u Ligi prvaka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!