NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Juve nudi dva igrača za Pogbu, De Ligt ide u...

Transfer glasine: Juve nudi dva igrača za Pogbu, De Ligt ide u Englesku, Welbeck se seli u Serie A

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Lazio se pridružio Evertonu, Newcastleu i West Hamu u potjeri za napadača Arsenala i Engleske reprezentacije Dannyja Welbecka, javlja The SUn. 28-godišnjak će napustiti Emirates ovog ljeta, a ekipa iz Serie A spremna je ponuditi bivšem napadaču Manchester Uniteda odlazak iz Premier lige.

Sky Italia: Džeko se dogovorio sa novim klubom!

Manchester United je spreman je pokvariti planove Barcelone s ponudom od 70 milijuna funti za Matthijsa de Ligta, javlja Mirror. Katalonci su već dugo postavljeni kao nova destinacija  za Ajaxovo obrambeno čudo. No, financijski sukobi s De Ligtovim agentom otvorili su šanse Unitedu, koji je spreman nadmašiti svoje suparnike i ispuniti zahtjeve Mino Raiole.

Juventus želi pobijediti Real Madrid u utrci za potpis Paula Pogbe nudeći timu sa Old Trafforda šokantnu ponudu za razmjenu. The Express tvrdi da talijanski divovi žele ponuditi Paula Dybalu i Alexa Sandro u zamjenu za veznjaka koji je prije nekoliko sezona za 120 miliona eura napustio Juventus.

Najnovije vijesti

Tuchel se osjeća uvrijeđeno i započeo je sukob s legendom Bayerna:...

0
Mandat Thomasa Tuchela kao trenera Bayerna privodi se kraju, jer će ovaj stručnjak napustiti klub na kraju tekuće sezone. Sada je započeo sukob s...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!