NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Juve i United mjenjaju nogometaše, srpski veznjak se seli u...

Transfer glasine: Juve i United mjenjaju nogometaše, srpski veznjak se seli u Italiju, reprezentativac Kosova pred velikim transferom

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još pet mjeseci.

Real Madrid ponudit će Toni Kroosa kao dio transfera kako bi napokon doveli Paula Pogbu iz Manchester Uniteda, prenosi Sport Bild. Real se na ljeto nije mogao dogovoriti s Unitedom oko naknade za Pogbu, te će sada pokušati ponuditi bivšu Bayernovu zvijezdu kao dio transfera što bi moglo biti interesantno Unitedu.

VRAĆA SE: Jose Mourinho otkrio koji klub uskoro planira trenirati!

Juventus je zainteresiran za potpisivanje Nemanje Matića iz Manchester Uniteda idućeg ljeta, nakon što im je propao transfer njegovog suigrača Paula Pogbe, prenosi Mail. Matićev ugovor istječe na kraju sezone, iako United ima mogućnost produženja ugovora na još godinu dana, vjeruje se da neće iskoristiti tu opciju. Srbin je frustriran zbog nedostatka minutaže na početku ove sezone, što je ključ njegove želje za odlaskom.

Manchester United poslao je skaute kako bi pratili kosovskog napadača Verdatta Muriqija tijekom poraza njegove reprezentacije protiv Engleske prošlog tjedna, izvještava Express. Muriqi je ovo ljeto potpisao ugovor s turskim gigantom Fenerbahceom u transferu od 3,1 milijuna funti, i ovu sezonu je započeo u impresivnoj formi te je već privukao veliki broj interesa.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!