NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Juve želi igrača Citya, United kupuje Hrvata za 20 miliona...

Transfer glasine: Juve želi igrača Citya, United kupuje Hrvata za 20 miliona funti, šta će se desiti sa Ter Stegenom?

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

Andre ter Stegen rekao

Juventus još uvijek ostaje otvoren za ideju pokušaja potpisivanja napadača Manchester Cityja Gabriela Jesusa, navodi Calciomercato. Ekipa iz Serie A spremna je Jesusu ponuditi važnu ulogu u ekipi, koju nema u Cityu a put Manchestera mogao bi krenuti Douglas Costa.

Belgijanci “povukli nogu”: Prva europska liga koja će proglasiti prvaka!

Barcelona se bori da potpiše novi ugovor sa Marc-Andre ter Stegenom, prenosi Sport. Njemački vratar potražujedovistruko veću plaću nego što ima sada, a Barca se bori da postigne kompromis i da se nađu na sredini. Dok razgovori i dalje traju, navodno je Ter Stegen na meti Bayerna a ova ekipa pomno prati situaciju i spremni su dovesti budućeg prvog golmana Njemačke.

Barcelona će ostati pri svojoj odluci da Rakitića ne puste za iznos manji od 20 milijuna eura, piše Marca. Očekuje se da će Manchester United ponovo biti među klubovima koji se bore za potpis Hrvata, čiji ugovor istječe u junu 2021. godine.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!