NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Juventus ne odustaje od De Ligta, Everton pokvario planove Bayernu,...

Transfer glasine: Juventus ne odustaje od De Ligta, Everton pokvario planove Bayernu, Higuain potpisuje za klub iz Engleske

Prije nekoliko dana počeo je ljetni transfer rok a već je završeno nekoliko velikih transfera u kojima je glavnu ulogu imao Real Madrid. Za očekivati je da se Realu pridruže i ostali velikani koji će eventualnom kupovinom pojačati svoju momčad. Ludnica počinje!

Nakon Higuaina

Juventus je povećao svoju ponudu za branitelja Ajaxa Matthijsa de Ligta na 67 milijuna eura, izjavio je De Telegraaf. De Ligt se već dogovorio oko ličnih uslova u vezi s preseljenjem u Torino, a Ajax procijenjuje nizozemsku zvijezdu na 75 milijuna eura. Šampioni Serie A Juve se nadaju da će ovaj tjedan zaključiti posao kako bi mogli predstaviti De Ligta kao novo pojačanje u subotu.

REAL MADRID ODREDIO CIJENU: Atletico spreman platiti 42 milijuna funti – Napoli također ušao u utrku!

Everton je zainteresiran za kupovinu napadača Lillea, Nicolasa Pepea. Telegraph izvješćuje da bi napadač klub iz Liverpoola mogao koštati rekordnih 65 milijuna eura. Pepe je također bio povezan s selidbom u Bayern ovog ljeta, ali s obzirom na neaktivnost Bavaraca, Pepe je vrlo bliže Evertonu.

West Ham United je označio Gonzala Higuaina kao potencijalno pojačanje u napadu, navodi GianlucaDiMarzio.com. Higuain, koji je imao dvije neuspješne posudbe u razdoblju od 2018. do 19. godine u ekipi Milana i Chelseaja, navodno nije u Juventusovim planovima za nadolazeću sezonu i dostupan je za transfer. West Ham se nada da će dogovoriti posudbu sa mogućnosti otkupa ugovora jer im je propao pokušaj dovođenja Maxi Gomeza.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!