NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Kante napušta Chelsea, Felipe Anderson pred velikim transferom, Liverpool kupuje...

Transfer glasine: Kante napušta Chelsea, Felipe Anderson pred velikim transferom, Liverpool kupuje novog defanzivca

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

Chelsea je spreman na odlazak N’Golo Kantea ako ovog ljeta dobiju prikladnu ponudu za njega, prenosi portal 90min. Real Madrid i Paris Saint-Germain zainteresirani su za potpisivanje veznog igrača, čiji trenutni ugovor na Stamford Bridgeu ističe 2023. godine. Sa njegovih 29 godina, Chelsea nije siguran da Kante ima dugoročnu budućnost u klubu, i bit će otvoreni za ponude koje dođu za njega.

Marco Reus poslao poruku Jadon Sanchou: Upozorio ga na transfer u Manchester United!

Veznjak West Hema Felipe Anderson predmet je interesa Napolija – piše Corriere dello Sport. Talijanski velikani žele da Brazilac zamijeni Jose Callejona, koji će napustiti Stadio San Paolo ovog ljeta. Anderson se ove sezone ima problema sa formom u West Hamu, postigavši ​​samo jednom u 25 nastupa u Premier ligi, a Napoli se nada da će ga upravo zbog toga moći dovesti.

Liverpool je postao vodeći u utrci za potpis Schalkeovog braniča Malicka Thiawa – piše Don Balon. Barcelona i Real Madrid također su zainteresirani za 18-godišnjaka, ali Jurgen Klopp već je stupio u kontakt s tinejdžerom. Thiawu je prognozirana svijetla budućnost na najvišem nivou nakon što je prvi seniorski nastup za Schalke započeo početkom ove sezone.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!