NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Klinsman i Allegri se nude klubovima u Engleskoj, Xavi Barceloni...

Transfer glasine: Klinsman i Allegri se nude klubovima u Engleskoj, Xavi Barceloni predložio novo pojačanje

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još pet mjeseci.

Allegri vjeruje u čudo

Massimiliano Allegri potencijalni je kandidat koji bi mogao preuzeti trenersku palicu u Tottenhamu, ako Mauricio Pochettino odluči otići, prenosi Sun. Nagađa se da bi Pochettino mogao napustiti Spurse nakon slabog početka sezone, što uključuje poraz u Carabao kupu protiv drugoligaša Colchestera. Ako Argentinac odstupi, Allegri, koji je na raspolaganju nakon odlaska iz Juventusa krajem prošle sezone, navodno je spreman doći u London.

Jurgen Klinsmann je spreman preuzeti Tottenham ako Mauricio Pochettino odluči otići, prenosi Daily Mail. Bivši napadač Njemačke, koji je imao dvije uspješne sezone sa Spursima kao igrač, ostao je bez posla otkad je podnio ostavku na mjesto menadžera američke reprezentacije 2016.

Legenda Barcelone Xavi označio je Raheema Sterlinga kao ključnu transfer metu ukoliko on na klupi Barce zamijeni Ernesto Valverdea, prenosi Mail. Bivši veznjak Španjolske bi platio više od 169 milijuna eura za krilnog napadača Manchester Cityja. Vjeruje se da će i Real Madrid biti zainteresiran za napadača Engleske a već su sa Sterlingom obavili razgovore.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!