NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Klopp pravi najjaču odbranu na svijetu, Alexis će još igrati...

Transfer glasine: Klopp pravi najjaču odbranu na svijetu, Alexis će još igrati za United, Jack Grealish se seli u veliki klub za 50 miliona funti

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

Jurgen Klopp pronašao

Liverpool želi dovesti Kalidoua Koulibalyja i upariti ga zajedno s Virgilom van Dijkom, tvrdi Le10Sport. Jurgen Klopp nestrpljiv je da dodatno pojača svoju zadnju liniju i spreman je potrošiti velik dio transfer budžeta na zvijezdu Napolija, koji će ovo ljeto vrlo vjerovatno zamjeniti klub.

Manchester United postigao dogovor: Dovode braniča Barcelone!

Manchester United namjerava vratiti Alexisa Sancheza iz Intera usred neizvjesnosti oko ugovora s igračima zbog pandemije koronavirusa. Daily Star izvještava da će Crveni đavoli tražiti od Sancheza da se vrati na Old Trafford i da će ga možda koristiti u mečevima ove sezone ako se sezona nastavi u sljedećim mjesecima. Sanchez se, međutim, nadao da će ostati u Interu i možda će se oduprijeti pozivima za povratak u Englesku.

Zvijezda Aston Vile Jack Grealish i dalje je glavna meta Manchester Uniteda. The Sun tvrdi da je Ole Gunnar Solskjaer veliki obožavatelj 24-godišnjaka, a Crveni đavoli vjeruju da može pozitivno pridonijeti na terenu i izvan njega na Old Traffordu. Iako Villa navodno želi 70 milijuna funti za svog ključnog igrača, razumije se da bi u slučaju ispadanja kluba iz lige, United mogao potpisati Grealisha za samo 50 milijuna funti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!