NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Komplikacije oko transfera Sanea, Džeko dobija veliku konkurenciju u vrhu...

Transfer glasine: Komplikacije oko transfera Sanea, Džeko dobija veliku konkurenciju u vrhu napada, Joe Harta pred potpisom za veliki klub

Prvenstva u najjačim ligama igraju se punom parom u vrijeme kada su obično transfer glasine bile u centru pažnje. Nijemci već privode prvenstvo kraju, Francuzi su završili prvenstvo, dok se ostale tri lige tek zahuktavaju. Kraj ligaških takmičenja znači jednu stvar – fokus na transfer rok, koji bi mogao biti jedna od najzanimljivih u zadnje vrijeme s obzirom na okolnosti u kojima se nalazimo.

Bayern München će pričekati do sljedeće godine kako bi potpisao Leroya Sanea iz Manchester Cityja, tvrdi Sport1. Pep Guardiola potvrdio je nedavno da njemački internacionalac neće potpisati novi ugovor i da će napustiti klub ili ove godine ili 2021. godine, kada mu istekne ugovor. Bayern je dugo u potjeri za bivšom zvijezdom Schalkea i nadaju se da će ga dovesti prije sljedeće sezone, no samo su spremni potrošiti oko 40 milijuna eura, što bi moglo stvoriti dodatne komplikacije oko transfera.

U Romi planiraju da u klub dovedu Edinsona Cavanija, prenosi Calciomercato.it. Urugvajski napadač dostupan je ovog ljeta besplatno jer je ostao bez ugovora u PSG-u i povezan je s prelaskom u Inter i povratkom u Napoli, ali je i Roma spremna ući u utrku za Urugvajca.

Celtic će pokušati potpisati Joea Harta ako ne budu mogli zadržati Fraser Forstera na još jednoj posudbi. Škotski velikani žele golmana Southamptona još jednu sezonu nakon što im je pomogao da osvoje još jedan naslov ove sezone. Telegraph izvještava da je slobodni agent Hart glavni kandidat za novu jedinicu Celtica ako se ne dogovore sa “Svecima”.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!