NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Kroos ide u Englesku, Chelsea želi novog golmana, Barcelona kupuje...

TRANSFER GLASINE: Kroos ide u Englesku, Chelsea želi novog golmana, Barcelona kupuje u Ajaxu

Na Otoku je već počeo, a u većini ostalih evropskih zemalja počinje u toku Svjetskog prvenstva. Ovaj ljetni transfer rok bi trebao da bude najzanimljiviji do sada a s obzirom na to da glasine o transferima najskupljih igrača već kruže neko vrijeme, ovo ljeto možemo očekivati  nekoliko spektakularnih transfera. Na našem portalu svakodnevno, kao i do sada, prenosit ćemo najvažnije vijesti sa transfer tržišta. Udobno se smjestite, transfer groznica počinje.

TRANSFER GLASINE

Manchester United želi u klub dovesti veznjaka Real Madrida Tonija Kroosa i spremni su madriđanima ponuditi velike novce da bi ga dobili, prenosi AS. Jose Mourinho smatra Kroosa kao igračem koji može pomoći da izvuče najbolje iz Paul Pogbe, ali zna da možda neće biti lako dovesti Njemačku zvijezdu iz Madrida. Divovi iz La Lige nemaju namjeru dopustiti da Kroos ode i tražit će od Uniteda da plate otkupnu klauzulu koja iznosi 442 milijuna funti.

>> JOŠ JEDAN KOLUMBIJAC U REAL MADRIDU? Lopetegui se nada da će ovog puta biti uspješan transfer!

Chelsea je ušao u utrku sa Liverpoolom i Real Madridom za potpisivanje Rominog vratara Alissona, piše Marca. Brazilski reprezentatzivac je blizu napuštanja Rome ovog ljeta jer drugi klubovi nude velike novce, usprkos što ga Rome ne želi pustiti da ide. U Romi tvrde da još uvijek nema formalnih ponuda, ali Chelsea je spreman dovesti Alissona zbog neizvjesne budućnosti Thibaut Courtoisa.

[su_bet365_100_bonus]

Barcelona se približila korak bliže potpisivanju Ajaxovog veznog igrača Frenkie de Jonga, dok je Mundo Deportivo izvijestio da se njegov agent nalazi u Kataloniji na pregovorima sa Barcom. Nedavno je otkriveno da je 21-godišnjak već neko vrijeme na radaru tima sa Camp Noa, a moguće je da će se transfer uskoro i ozvaničiti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!