NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Legenda Bayerna najavila ogromno pojačanje, United dovodi igrača Betisa, Juve...

Transfer glasine: Legenda Bayerna najavila ogromno pojačanje, United dovodi igrača Betisa, Juve postigao dogovor sa novim trenerom

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Lothar Matthaus je uvjeren da će se Leroy Sane ovog ljeta pridružiti Bayernu. Njemački krilni igrač povezan je s prelaskom u Bundesligu, a nedavno ne je legenda Bayerna Matthaus bez dlake na jeziku rekao sve što je znao oko transfera te je za očekivati realizaciju u dogledno vrijeme.

SARRI PRIHVATIO PONUDU: Odlučio napustiti Chelsea, uskoro preuzima novi klub!

Manchester United je među timovima koji su zainteresirani za igrača Real Betisa Giovani Lo Celso, ali će možda za njega morati platiti ogromnu cijenu, javlja Marca. United se tako pridružuje Tottenhamu i Realu kao timovima koji već neko vrijeme žele usluge bivšeg nogometaša Paris Saint-Germaina za sljedeću sezonu.

Juventus je postigao dogovor s Mauriziom Sarrijem, ali još uvijek čekaju razvoj situacije oko Mauricia Pochettina, piše Calciomercato.com. Dogovor sa Italijanskim stručnjakom je postignut a plata će da iznosi 6 milijuna eura po sezoni, no Chelsea i Sarri još nisu postigli sporazum o raskidu ugovora što bi moglo praviti probleme.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!