NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Leo Messi dobio zanimljivu ponudu, Barcelona danas predstavlja novog napadača,...

Transfer glasine: Leo Messi dobio zanimljivu ponudu, Barcelona danas predstavlja novog napadača, veliki talenat napušta Chelsea i seli se u Bayern

Početkom februara u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom  transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

PREDSJEDNIK BARCELONE

LA Galaxy navodno je stupio u kontakt s agentom Lionela Messija kako bi ispitao situaciju želi li superzvijezda napustiti Barcelonu, navodi John E. Rojas. Nakon spora između Messija i Barceloninog nogometnog direktora Erica Abidala, klub iz MLS zainteresiran je ponuditi petostrukom osvajaču Ballon d’Or-a put za odlazak iz Barce. Odlaskom Zlatana Ibrahimovića oslobodili su se novca u proračunu za plaće kako bi stekli novo, veliko ime u klubu.

Senzacija iz Zagreba, gradi se “novi” Dinamo: Modri dovode nogometaša Arsenala!

Očekuje se da će napadač Leganesa Martin Braithwaite u četvrtak biti predstavljen kao novi igrač Barcelone, prenosi ESPN. 28-godišnji danski internacionalac postigao je šest golova u La Ligi ove sezone i bit će zamjena za povrijeđenog Suareze i Dembelea.

Krilo Chelseaja Samuel Iling-Junior mogao bi ovog ljeta napustiti Stamford Bridge – prenosi Football Insider. Trenutačni ugovor 16-godišnjaka ističe ovog ljeta i još uvijek mu Chelsea nije ponudio novi ugovor. Bayern München i Paris Saint-Germain zainteresirani su za potpis Iling-Juniora, kojem predviđaju blistavu karijeru.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!