NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Lewandowski veoma blizu odlasku iz Bayerna, Spursi dovode duo iz...

Transfer glasine: Lewandowski veoma blizu odlasku iz Bayerna, Spursi dovode duo iz Ajaxa, Ancelotti pronašao novi klub

Transfer glasine: Lewandowski veoma blizu odlasku iz Bayerna, Spursi dovode duo iz Ajaxa, Ancelotti pronašao novi klub! Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Čelnici Real Madrida održali su razgovore s Bayernom u Münchenu oko mogućnosti potpisivanja napadača Roberta Lewandowskog na ljeto iduće godine, javlja AS. Poljski napadač izrazio je svoje razočaranje zbog Bayernove transfer politike, koji ne žele potrošiti veliki novac na nova pojačanja kao što to rade drugi klubovi, te na taj način ostaju iza svojih rivala u Europskim takmičenjima.

>> Koliko bi legendarni igrači koštali na današnjem transfer tržištu?

Tottenham pomno prati napredak Ajaxovih mladinaca, Justina Kluiverta i Donnyja van de Beeka, prenosi Sky Sports.
Krilni igrač, Justin Kluivert je sin bivšeg nizozemskog reprezentativca Patricka Kluiverta, dok je 20-godišnji Van de Beek vrlo cijenjen veznjak u Amsterdamu ali i u cijeloj Nizouemskoj ligi. Spursi su poslali skaute kako bi promatrali par u mačeve te kako bi mogli krenuti po ovaj dvojac već i januaru mjesecu.

[su_no1_for_tennis]

Carlo Ancelotti će zamijeniti Luiz Felipe Scolari na mjestu glavnog trenera kineske ekipa Guangzhou Evergrande, javlja Nanfang Daily.
Scolari je vodio svoj klub do sedme uzastopne titule prvaka Kine, a trenersku poziciju će napustiti četvrtog novembra kada će odigrati zadnju utakmicu u sezoni. Bivši šef Bayerna navodno će biti na mjesto trenera imenovan do sredine novembra i već je potpisao ugovor sa klubom, a i Scolari je obaviješten o toj odluci.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!