NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Liverpool pronašao novog golmana, Fabregas se vraća u Španiju, Neymar...

TRANSFER GLASINE: Liverpool pronašao novog golmana, Fabregas se vraća u Španiju, Neymar mjenja Ronalda i Balea u Realu?

Na Otoku je već počeo, a u većini ostalih evropskih zemalja počinje u toku Svjetskog prvenstva. Ovaj ljetni transfer rok bi trebao da bude najzanimljiviji do sada a s obzirom na to da glasine o transferima najskupljih igrača već kruže neko vrijeme, ovo ljeto možemo očekivati  nekoliko spektakularnih transfera. Na našem portalu svakodnevno, kao i do sada, prenosit ćemo najvažnije vijesti sa transfer tržišta. Udobno se smjestite, transfer groznica počinje.

Transfer glasine

Liverpool je spreman na još jedan pokušaj potpisivanja Rominog vratara Alissona, izvijestio je The Telegraph. Liverpoolova vratarska situacija vraćena je pod mikroskop nakon što je Loris Karius postavio konačni rezultat Lige prvaka protiv Real Madrida sa katastrofalnom partijom. Klub je pokazivao interes za nogometaša Rome ranije sezone od koga su bili odustali ali sada su ponovo pokazali interes za njega.

>> Klopp prokomentirao nastup Loriusa Kariusa u finalu

Villarreal i Valencia nadaju se da će ovog ljeta potpisati veznjaka Cesca Fabregasa, izvještava El Gol Digital. Valencija se priprema za povratak u Ligu prvaka i žele učiniti 31-godišnjaka kad dio njihovog tima  za sezonu 2018.-19. Villarreal također želi dovesti bivšeg nogometaša Arsenal i Barcelone, kojem je preostalo 12 mjeseci u njegovom ugovoru na Stamford Bridgeu.

[su_live_koeficijenti]

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez otvoren je za prodaju Gareth Balea i Ronalda kako bi prikupio sredstva za kupnju Neymara, piše Guillem Balague na Sky Sports Newsu. I Bale i Ronaldo nagovijestili su da bi mogli otići iz Real Madrida nakon što je klub slavio protiv Liverpoola u Ligi prvaka u subotu. Prodaja para zvijezda mogla bi biti prihvatljiva za Perez, ako klub reinvestira sredstva u zvijezdu PSG-a koja je bila snažno povezana s prelaskom na Santiago Bernabeu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

 

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!