NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Luis Enrique sa sobom u Arsenal dovodi i Messija, Milan...

Transfer glasine: Luis Enrique sa sobom u Arsenal dovodi i Messija, Milan kupuje reprezentativca Hrvatske, Bayern dovodi velikog brazilskog talenta

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Luis Enrique bi želio sa sobom u Arsenal dovesti Lionel Messijja kojem bi to bio drugi klub u karijeri, no naravno ukoliko Enrique bude imenovan za menadžera Arsenala, javlja Express. Španjolski trener ima izvrsni odnos s argentinskom superzvijezdom još odvremena provedenog zajedno u Barceloni, te se nada da će to pomoći postaviti Arsenal na vrh potencijalnih novih klubova ako Messi odluči napustiti Camp Nou.

>> Real Madrid svoje prvo pojačanje pronašao u Premier ligi: Manchester United nudi 200 milijuna eura za njega

Milan ovo ljeto želi dovesti napdača Juventus i reprezentacije Hrvatske Mario Mandžukića, javlja Calciomercato. Massimiliano Mirabelli radi na tome da u ekipu dovede nekoliko iskusnih igrača koje će staviti na raposlaganje Gennaro Gattusu.  Hrvatski  31-godišnji napadač čini se kao idealan igrač za Milan a u klubu bi mogao udružiti snage sa sunarodnjakom Kalinićem.

[su_bet365_100_bonus]

Bayern Munchen svim silama u svoje redove želi dovesti nogometaša Vasco da Game Paulinha, izvještava Globosport. Iako ponuda još nije zvanično poslana, prvaci Bundeslige se nadaju da će osigurati njegov potpis kada napuni 18. godina.  Osim Bayerna, Bayer Leverkusen je također zainteresiran za brazilskog tinejdžera.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!