NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Milan odustao od nogometaša Reala, trener Flamenga se na velika...

Transfer glasine: Milan odustao od nogometaša Reala, trener Flamenga se na velika vrata vraća u Evropu, Barca i Real vode bitku za napadača

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još više od mjesec dana.

Milan je odustao od potjere za napadača Real Madrida Mariana Diaza – piše Calcio Mercato. Trenutni ugovor 26-godišnjaka trebao bi isteći do 2023. godine, a talijanski divovi trebali bi platiti najmanje 6 milijuna eura da osiguraju njegove usluge. Prema tome, Milan je spreman krenuti prema alternativnim ciljevima, dok Diaz ostaje u Madridu i nakon pada u nemilost Zinedinea Zidanea.

PROCURILI REZULTATI? Evo tko će osvojiti Zlatnu loptu, Ronaldo ponovo neće prisustvovati ceremoniji!

Everton razmatra da na klupu dovede menadžera Flamenga Jorgea Jesusa kao potencijalnu zamjenu za Marca Silvu, izvještava Diario de Noticias. Navodi se da su Karamele već započeli razgovore s agentom Pinijem Zahavijema dolazak na klupu uslijedio bi kada bi Flamengo završio nastup na klupskom Svjetskom kupu u prosincu. Jesus je proveo većinu svoje menadžerske karijere u Portugalu.

Barcelona i Real Madrid bore se za potpis Pierre-Emericka Aubameyanga iz Arsenala, izvještava Daily Star. Dok se Arsenal nada kako će vezati svoju zvijezdu sa novim ugovorom, postoje bojazni da bi mogao otići ako Unai Emery ostane na mjestu menadžera. Barcelona navodno vidi Aubameyang kao zamjenu za vremešnog Luisa Suareza, iako je i Gabonac ušao u tridesete godine ali je odlično fizički pripremljen.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!