NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Miloš Veljković se vraća u Premier ligu, Liverpool čini sve...

Transfer glasine: Miloš Veljković se vraća u Premier ligu, Liverpool čini sve da zadrži Manea, Inter dovodi veliko pojačanje iz Citya

Prvenstva u najjačim ligama igraju se punom parom u vrijeme kada su obično transfer glasine bile u centru pažnje. Nijemci već privode prvenstvo kraju, Francuzi su završili prvenstvo, dok se ostale tri lige tek zahuktavaju. Kraj ligaških takmičenja znači jednu stvar – fokus na transfer rok, koji bi mogao biti jedna od najzanimljivih u zadnje vrijeme s obzirom na okolnosti u kojima se nalazimo.

Sadio Mane savjetovao

Miloš Veljković mogao bi se ovog ljeta vratiti u Englesku, javlja Bild. 24-godišnjak se 2016. pridružio Werderu Bremenu iz Tottenhama, ali ponovno je postao predmetom interesa klubova iz Premier lige. Ekipa iz Bundeslige borit će se za opstanak u posljednjem kolu Bundeslige i mogla bi biti prisiljena pustiti defanzivca iz kluba.

Real Madrid i PSG su navodno zainteresirani za napadača iz Senegala. Liverpool se boji da će možda izgubiti napadača Sadio Manea, tvrdi Sun. Napadač iz Senegala tek treba potpisati ugovor koji mu je ponuđen prije devet mjeseci, a Real Madrid i Paris Saint-Germain spremni su poslati veliku sumu za njegov transfer.

Inter je zainteresiran za dovođenje Kyle Walker u Seriju A, prenosi Sun. Antonio Conte se fokusirao na igrače iz Premier lige otkad je preuzeo klub, dovodeći Romea Lukakua, Christiana Eriksena i Ashleyja Younga u Inter za vrijeme svog mandata. Talijani se nadaju da će Walker potražiti novi početak nakon burne epizode na stadionu Etihad.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!