NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Mourinho kupuje u Barceloni, Cancelo ostaje u Engleskoj ali mjenja...

Transfer glasine: Mourinho kupuje u Barceloni, Cancelo ostaje u Engleskoj ali mjenja klub, Roma i Milan mjenjaju igrače

Transfer rok je uveliko započeo i već smo mogli svjedočiti nekolicini zanimljivih transfera, što nam daje naznake da bi ovog januara mogli gledati veliki “shopping” najvećih evropskih klubova. Mnogi žele popuniti nedostatke u ekipama, a ljeto je daleko kako bi čekali ljetni transfer rok, kao što je to bio slučaj prethodnih godina.

MOurinho svim silama želi da potpiše defanzivca Barcelone Samuela Umtiti a navodno je čak Francuz ponuđen londonskom klubu. Bivši nogometaš Spursa Darren Bent vjeruje da bi sa njegovim potpisem napravili fantastičan posao a to je potvrdio i ovim riječima: “Ako g auspiju potpisati, fantastično. On je velik, jak, moćan i dobar sa loptom, te je netko kome Mourinho može vjerovati.

Osobni uvjeti dogovoreni: Real Madrid dovodi pojačanje od 55 milijuna eura!

Roma i Milan iz Milana započeli su razgovore o razmjeni igrača u kojoj bi sudjelovali Cengiz Under i Suso, javlja Gianluca Di Marzo. Oba krila se trude da pronađu pravu formu u svojim klubovima, pa bi zamjena ugovora izgledala kao idealan potez za sve strane. Ugovorom bi se igrači izmjenjivali u klubovima na posudbi do kraja sezone, s opcijom da ljeti budu otkupljeni.

Jose Mourinho želio bi dodati Joaoa Cancela u svoju ekipu u Tottenhamu, prenosi El Desmarque. Portugalski internacionalal stigao je u City ovo ljeto ali bi ubrzo mogao na posudbu s obzirom da rijetko dobija priliku pored Walkera u Cityu.

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!