NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Mourinho od ljeta ima novi klub, Chelsea zamjenu za Hazarda...

Transfer glasine: Mourinho od ljeta ima novi klub, Chelsea zamjenu za Hazarda pronašao u bivšem nogometašu Liverpoola, United kupuje defanzivca

Završen je i zimski transfer rok, koji je za razliku od prošlih prošao bez većih uzbuđenja kao što bili naviknuti. Ipak, upravo zbog toga na ljeto se očekuje možda i najzanimljivi prelazni rok u kojem bi čak mogao biti i oboren svijetski transfer rekord.

Jose Mourinho sastat će se s direktorom Intera Beppeom Marottom, a TeleLombardia tvrdi da je Portugalac spreman za povratak na San Siro. On je trenutno bez kluba nakon što je dobio otkaz u Manchester Unitedu i strpljivo  čeka na pravu ponudu.

NAPOKON PRONAŠLI ZAMJENU ZA HAZARDA: Chelsea plaća 140 milijuna funti za novo pojačanje!

Zvijezda Sampdorie Joachim Andersen nalazi se na meti Manchester Unitedu koji na ljeto želi pojačati defanzivnu liniju, izvještava Manchester Evening News. Crveni vragovi također ostaju zainteresirani za braniča Intera Milana Skriniara i defanzivca Napolia Kalidou Koulibalya.

Chelsea razmišlja o kupovini bivšeg veznjaka Liverpoola Philippea Coutinha, tvrdi The Independent. Vjeruje se da Plavci smatraju Coutinha potencijalnom zamjenom za Edena Hazarda, koji se na ljeto vjerovatno seli u Real Madrid. Coutinho nije pronašao pravu formu u Barceloni, a ekipa Maurizia Sarrija mogla bi mu ponuditi ugovor na kraju sezone.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!