NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Na radaru Uniteda fantastični napadač, Barca pronašla alternativu za Martineza,...

Transfer glasine: Na radaru Uniteda fantastični napadač, Barca pronašla alternativu za Martineza, Chelsea kupuje novog beka

Prvenstva u najjačim ligama trebaju da se nastave svaki čas. Nijemci već igraju punom parom, Francuzi su završili prvenstvo, dok se ostale tri lige vraćaju u narednom mjesecu. Kraj ligaških takmičenja znači jednu stvar – fokus na transfer rok, koji bi mogao biti jedna od najzanimljivih u zadnje vrijeme s obzirom na okolnosti u kojima se nalazimo.

Manchester United ovog ljeta

Manchester United razmatra transfer za napadača Lazija Ciru Immobilea, javlja Calciomercato. Tridesetogodišnjak je postigao nevjerojatnih 27 golova u 26 nastupa u Seriji A ove sezone, a United se nada da bi mogao nastaviti tu formu u Premier ligi. No, italijanski internacionalac ima još tri godine ugovora s Laziom i u klubu su odlučni da ga zadrze.

Barcelona bi mogla postati ponudu za napadača Napolija Driesa Mertensa, javlja Het Nieuwsblad. Ugovor belgijskog reprezentaivca istječe na kraju sezone, a iako izvješća sugeriraju da je trebao potpisati produženje, ništa nije potvrđeno te bi Barca mogla to iskoristiti.

Layvin Kurzawa mogao bi ove godine završiti u Chelseaju, tvrdi France Football. Lijevi bek može besplatno napustiti Paris Saint-Germain, a nekoliko se ekipa ga zeli potpisati, uključujući Inter, Juventus i Atletico Madrid. Arsenal ga je pokušao namamiti u siječnju, ali Chelsea bi mogao biti londonski klub u kojem će Francuz nastaviti karijeru.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!