NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Napadač Fiorentine iznenadio sve ovim transferom, Kai Havertz otkrio gdje...

Transfer glasine: Napadač Fiorentine iznenadio sve ovim transferom, Kai Havertz otkrio gdje želi nastaviti karijeru, dva velikana iz Engleske se bore za Jamesa

Prvenstva u najjačim ligama igraju se punom parom u vrijeme kada su obično transfer glasine bile u centru pažnje. Nijemci već privode prvenstvo kraju, Francuzi su završili prvenstvo, dok se ostale tri lige tek zahuktavaju. Kraj ligaških takmičenja znači jednu stvar – fokus na transfer rok, koji bi mogao biti jedna od najzanimljivih u zadnje vrijeme s obzirom na okolnosti u kojima se nalazimo.

ostaje

Napadač Fiorentine Giovanni Simeone karijeru bi trebao nastaviti u Bolonji – javlja Calcio Mercato. Viola će dopustiti odlazak 24-godišnjaka ako se ovog ljeta ispuni njihova potražnja u iznosu od 20 milijuna eura. Simeone je sezonu 2019-20 proveo na posudbi u Cagliariju, gdje je postigao deset golova u 28 nastupa.

Chelsea je dobio zeleno svijetlo za potpis Leverkusenovog wonderkida Kai Havertz, tvrdi Express. Leverkusen je spreman pustiti 21-godišnjaka nakon što im je pomogao da se izbore za mjesto u Europa ligi, dok je Havertz zauzvrat obavijestio klub da ga, unatoč interesu Bayerna i Reala, zanima samo transfer u Premier ligu.

Manchester United i Arsenal vode borbu za veznog igrača Real Madrida Jamesa Rodrigueza – javlja Marca. Kolumbijac je izgubio mjesto na Santiago Bernabeuu, a Blancosi bi mogli da ga unovče prije nego što iduće godine postane slobodni agent. United i Arsenal mogli bi voditi borbu za Jamesov potpis, ali su Napoli i Atletico Madrid također zainteresirani za 28-godišnjaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!