NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Napoli iz utrke za krilo izbacio Bavarce, SMS odlazi na...

Transfer glasine: Napoli iz utrke za krilo izbacio Bavarce, SMS odlazi na Otok, West Ham dovodi napadača za 40 miliona eura

Prije nekoliko dana počeo je ljetni transfer rok a već je završeno nekoliko velikih transfera u kojima je glavnu ulogu imao Real Madrid. Za očekivati je da se Realu pridruže i ostali velikani koji će eventualnom kupovinom pojačati svoju momčad. Ludnica počinje!

astronomsku ponudu za Sergeja

Napoli ozbiljno razmišlja o kupovini napadača Lillea Nicolasa Pepea, jer klub očajnički traži vrhunsko pojačanje, prenosi Corriere dello Sport. Pepe je bio povezan s nizom velikih klubova diljem Europe nakon impresivne prošle sezone, a interes za njega su pokazali Arsenal, Bayern i Everton. No, nakon što su propustili dovesti Rodriga i Maura Icardija, Napoli sada okreće pozornost na reprezentativca Obale Bjelokosti.

LIVERPOOL OTVORIO PREGOVORE: Klopp dovodi igrača iz Atletico Madrida za samo 15 milijuna eura!

West Ham učinio je napadača Sampdorije Duvana Zapatu kao njihovu glavnu transfer metu, te su spremni za reprezentativca Kolumbije ponuditi 40 miliona funti, tvrdi The Sun. Zapata je oduševio na posudbi u Atalanti prošle sezone, a West Ham je još prije šest godina pokušao potpisati 28-godišnjaka koji se ipak odlučio na prelazak u Napoli.

Manchester United priprema ponudu za 80 milijuna eura za Sergeja Milinkovića-Savića, prenosi Gianluca Di Marzio. Crveni vragovi mogli bi ovog ljeta izgubiti Paula Pogbu jer je Francuz povezan s selidbom u Real Madrid ili Juventus. Zvijezda Lazija, Milinković-Savić magao bi biti njegova zamjena a klub također prati i Seanom Longstaffa i Maria Leminu.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!