NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Napoli traži 150 miliona eura za Koulibalya, Real dovodi novog...

Transfer glasine: Napoli traži 150 miliona eura za Koulibalya, Real dovodi novog lijevog beka, Ronaldo zatražio ovog igrača u Juventusu

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

RONALDO ODGOVORIO

Napoli neće prihvatiti ništa ispod otkupne klauzule od 150 milijuna eura za metu Manchester Uniteda Kalidou Koulibaly, tvrdi Corriere dello Sport. Smatra se da su u Unitedu spremni platiti oko 95 milijuna eura za 27-godišnjaka, a Real Madrida je također zainteresiran za igrača.

NEVJEROVATNE CIFRE: Evo koliko je Liverpool zaradio od TV prava protekle sezone!

Selidba  u Real Madrid za lijevog beka Ferona Mendyja iz Lyona je “neizbježna”, tvrdi AS. Tvrdi se kako su razgovori između dvije strane već održani, te kako se već planira medicinski pregled za 23-godišnjaka u španjolskom glavnom gradu.

Cristiano Ronaldo se nada kako će uvjeriti bivšeg suigrača Jamesa Rodrigueza da mu se pridruži u Juventusu, tvrdi Bild. Kolumbijski ofanzivni veznjak proveo je dvije godine na posudbi u Bayernu, ali prvaci Bundeslige vjerojatno neće iskoristiti opciju o otkupu u njegovom ugovoru, ostavljajući mu otvorena vrata u portrazi za novim klubom. Već ranije je saopšteno kako za njega nema mjesta u Realu.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!