NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Navijači traže otkaz Zidaneu, Chelsea pravi odličan potez za klub,...

Transfer glasine: Navijači traže otkaz Zidaneu, Chelsea pravi odličan potez za klub, senzacija iz Salzburga otkrio gdje želi nastaviti karijeru

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još pet mjeseci.

ZIDANE PRONAŠAO ZAMJENU

Chelsea radi na produženju ugovora za napadača Tammyja Abrahama do 2024. godine, javlja Fabrizio Romano. Mladi branič Fiyako Tomori, koji je svoj prvi gol postigao protiv Wolvesa tijekom vikenda, također je u razgovorima s klubom. Navodi se da su se oba igrača složila za razgovore, a pregovori o plaćama igrača sada su u tijeku, no jasno je kako će dobiti veliku povišicu.

DINAMO NAGRAĐUJE SVOJE IGRAČE: Evo koliko će svaki igrač ‘Modrih’ dobiti po pobjedi ili osvojenom bodu u grupnoj fazi Lige prvaka!

Haaland, sin Alfa Ingea (biši nogometaš Leedsa i Ctya), povezan je s prelaskom u Manchester United nakon što je igrao pod Ole Gunnarom Solskjaerom u bivšem klubu Moldeu. Ali, govoreći za norveške novine Aftenposten davne 2017. godine, Haaland je rekao: “Želim biti najbolji. San mi je osvojiti Premijer ligu s Leedsom. Također, cilj mi je biti bolji igrač nego što je tata bio. Nadam se da ću imati više međunarodnih utakmica nego on.”

Gubitak od PSG-a od 3:0 izazvao je gnjev kod navijača Real Madrida koji su napali na Zinedinea Zidanea. The Sun izvještava da glavna skupina navijača već traži otkaz za francuskog menadžera, koji je katastrofalno krenuo u novu sezonu.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!