NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Newcastle dovodi 17-godišnjaka za 36 milijuna eura, Conte prodaje najskupljeg...

Transfer glasine: Newcastle dovodi 17-godišnjaka za 36 milijuna eura, Conte prodaje najskupljeg igrača u povijesti Tottenhama, Barcelona dovodi Makendonca?

Zimski prijelazni rok u Engleskoj, Njemačkoj, Francuskoj, Španjolskoj i Italiji je otvoren i završava se tek 31. siječnja. U Francuskoj i Španjolskoj traje do ponoći posljednjeg dana ovog mjeseca, a u Njemačkoj i Italiji do šest i osam sati navečer. Donosimo vam nekoliko najzanimljivih transfer glasina za danas.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Juve traži veznjaka Lyona

Juventus je navodno zainteresiran za veznjaka Lyona Brunu Guimaraesa. Francuzi su spremni pustiti svog igrača samo ako Stara dama pristane na polugodišnju posudbu uz obavezu kupnje za 45 miliuna eura.

Oscar želi u Barcelonu?

Mundo Deportivo javlja kako je Barcelona kontaktirala Oscara i vide ga kao zamjenu za Philippea Coutinha koji je otišao na posudbu u Aston Villu. Oscar bi navodno stigao u Španjolsku pod istim uvjetima kao i Dani Alves, što znači da bi smanjio plaću sa 20 milijuna na 1 milijun eura godišnje.

Newcastle dovodi 17-godišnjaka za 36 milijuna eura

Newcastle je navodno pokrenuo razgovore sa Reimsom oko transfera 17-godišnjeg napadača Huga Ekitikea. Svrake se nadaju da će dovesti ovog mladog igrača već sljedećeg vikenda, a transfer bi trebao koštati oko 36 milijuna eura. Ekitike je za Reims debitirao u kolovozu i od tada je odigrao 17 nastupa u kojima je postigao osam golova i tri asistencije.

PSG dovodi Zidanea i Pogbu

Francuski mediji ne prestaju pričati o Zinedineu Zidaneu i Paulu Pogbi. Kažu da PSG želi dovesti obojicu već ove zime. Vlasnici kluba navodno rade na dovođenju Zidanea kao trenera i žele da preuzme klub ovog siječnja kako bi se suočio sa Realom u Ligi prvaka.

Antonio Conte prodaje najskupljeg igrača u povijesti Tottenhama

Izgleda da će Antonio Conte prodati Tanguya Ndombelea, pišu engleski mediji. Talijanski stručnjak je otpisao najskupljeg igrača u povijesti kluba i sada on traži novi klub. Ndombele je u Spurse stigao iz Lyona za 54 milijuna eura.

Barcelona dovodi Makendonca?

Barcelona je navodno zainteresirana za dovođenje vratara Stoleta Dimitrievskog iz Rayo Vallecana. Makedonac bi na Nou Camp trebao stići kao drugi vratar, a katalonski klub će vjerojatno napustiti Neto, brazilski vratar koji je trenutno pokriće za Ter Stegena. To će biti jedan korak u procesu smanjivanja budžeta za plaće u Barceloni.

[SPECIJALNA PROMOCIJA] Otvori račun za klađenje i uzmi besplatnih 25€ besplatnih bonus kredita dobrodošlice za nove igrače

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!