NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Newcastle kupuje obara kupski rekord, United dovodi igrača PSG-a, Dortmund...

Transfer glasine: Newcastle kupuje obara kupski rekord, United dovodi igrača PSG-a, Dortmund se pojačava još jednim sjajnim igračem

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Newcastle priprema transfer za zvijezdu CSKA iz Moskve Marija Fernandesa, javlja Mirror. Svrake žele poboljšati svoju obranu ovog ljeta i u desnog beka vide kao idealnu opciju za zamjenu DeAndrea Yedlina i Javier Manquilla. Mogao bi koštati oko 26 milijuna funti, što bi bio klupski rekord.

U Torinu se ozbiljno kuha: Brojke od kojih će vam se zamantati!

Manchester United vjeruje da imaju bolje šanse za potpisivanje Thomasa Meuniera iz Paris Saint-Germaina, nego uvjeriti Crystal Palace da prodaju Aarona Wan-Bissaku ovog ljeta. Iako je Wan-Bissaka na vrhu želja uprave Uniteda kada je u pitanju desni bok, Palace je odlučan zadržati ga te su postavili astronomsku cijenu za njega koju United nije spreman platiti.

Borussia Dortmund pomno prati Duvana Zapatu nakon izvrsne sezone s Atalantom. 28-godišnjak je postigao 27 golova u 47 utakmica dok je bio na posudbi iz Sampdorie, a kako se navodi Atalanta nema opciju da otkupi njegov ugovor što bi mogao iskoristiti Dortmund.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!