NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Neymar viđen u Londonu, Inter dovodi sjajnog veznjaka, Mane napušta...

TRANSFER GLASINE: Neymar viđen u Londonu, Inter dovodi sjajnog veznjaka, Mane napušta Liverpool

Na Otoku je već počeo, a u većini ostalih evropskih zemalja počinje u toku Svjetskog prvenstva. Ovaj ljetni transfer rok bi trebao da bude najzanimljiviji do sada a s obzirom na to da glasine o transferima najskupljih igrača već kruže neko vrijeme, ovo ljeto možemo očekivati  nekoliko spektakularnih transfera. Na našem portalu svakodnevno, kao i do sada, prenosit ćemo najvažnije vijesti sa transfer tržišta. Udobno se smjestite, transfer groznica počinje.

TRANSFER GLASINE

Neymar će održati razgovore s novim trenerom Paris Saint-Germainom Thomasom Tuchelom u Londonu o njegovoj budućnosti u klubu, navodi The Sun. Brazilski napadač nalazi se u Engleskoj zbog prijateljskog susreta svoje zemlje s Hrvatskom, a glasine navode da je Tuchel doputvao u London da obavi pregovore. Neymar je i dalje povezan s prelaskom u Real Madrid i možda će bivši šef Borussia Dortmunda pokušati da vidi da li se poklapaju njihove ambicije pred početkom sljedeće sezone.

>> JURGEN KLOPP POSLAO PONUDU OD 130 MILIJUNA FUNTI: Na Anfield stiže zvijezda Real Madrida

Inter je najnoviji tim koji se pridružuje popisu klubova koji se nadaju potpisivanju Malcoma iz Bordeauxa, prenosi Calciomercato. Očekuje se da će 21-godišnji nogometaš napustiti ekipu Ligue 1 nakon impresivne sezone i već je privukao interes Manchester Uniteda, Arsenala i Liverpoola, ali Inter je već obavio razgovore sa njegovim agentom oko mogućeg transfera.

[su_bet365_100_bonus]

Liverpoolov veznjak Sadio Mane postigao je dogovor o priključenju Real Madridu, javlja French Football. Iako nije postignut dogovor između dva kluba – oko većine obeštećenja a Redsi ga nisu spremini prodati po bilo kojoj cijeni. Senegalac bi rado napustio Anfield te prešao na Santiago Bernabeu ali sporazum bi mogao biti u nevažeći, zbog odlaska Zinedina Zidane iz Madrida što potencijalno može promijeniti planove transfera ovog kluba.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!