NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Nicolo Zaniolo se seli u Englesku, Arsenal kvari planove mnogim...

Transfer glasine: Nicolo Zaniolo se seli u Englesku, Arsenal kvari planove mnogim velikanima, Bavarci žele dovesti Engleza

Prije nekoliko dana počeo je ljetni transfer rok a već je završeno nekoliko velikih transfera u kojima je glavnu ulogu imao Real Madrid. Za očekivati je da se Realu pridruže i ostali velikani koji će eventualnom kupovinom pojačati svoju momčad. Ludnica počinje!

Zvaničnici Spursa sastat će se s čelnicima Rome kako bi razgovarali o mogućem transferu Nicole Zainola. Corriere dello Sport tvrdi kako će dva kluba voditi razgovore o mogućem transferu u iznosu od 45 milijuna eura koji bi također uključio Tobyja Alderweirelda u transfer. Iako je Belgijanac, kako se izvješćuje, pristao na zamjenu, u razmjeni s Zainolom moglo bi doći do problema, koji je rekao da preferira svoju selidbu u Juventus.

NEVJEROVATNE CIFRE: Evo koliko je Atletico Madrid zaradio od prodaje igrača u posljednjih 10 godina!

Arsenal je za napadača Lillea Nicolasa Pepea ponudio 80 milijuna eura. L’Equipe izvješćuje da se Topnici nadaju da će im se ova akvizicaj isplatiti u narednih nekoliko godina jer se od Pepea očekuju velike stvari.

Bayern München će obnoviti svoj interes za Callum Hudson-Odoi s ponudom od 45 milijuna funti za zvijezdu Chelseaja, prenosi Daily Mail. Ponuda bi bila 10 milijuna funti veća od one koju je šampion Bundeslige ponudio u januaru mjesecu za mladog Engleza.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!