NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Nijemac odbio ponudu Bayerna, Aubameyang na meti dva velika kluba,...

Transfer glasine: Nijemac odbio ponudu Bayerna, Aubameyang na meti dva velika kluba, Barca vraća dva “odbjegla sina”

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali tog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Transfer rok je već počeo, tako da nas čeka mnogo zanimljivosti.

Aubameyang oborio

Benjamin Henrichs spreman je odbiti prelazak u Bayern München i umjesto toga povezati se s RB Leipzigom, prenosi Bild. 22-godišnji njemački internacionalac priprema se kući iz Ligue 1 gdje igra u Monaku te je spreman pridružiti ekipama iz Bundeslige, najvjerovatnije Leipzigu.

ERIKSEN PREDVODI LISTU: Ovo je najboljih 11 kojima ističe ugovor na kraju sezone!

Arsenalova zvijezda Pierre Emerick-Aubameyang na meti je Intera nakon što se klub iz Serie A pridružio Barci u potjeri za ovim napadačom. Mirror izvještava da se 30-godišnji napadač povukao iz pregovora o novom ugovoru s Topnici, a sadašnji ugovor mu ističe na kraju sezone 2020-21, a Arsenal će ga vjerojatno prodati kako ne bi izgubio besplatno.

Dvoje španjolskih mladića koji su impresionirali daleko od Španjolske privukli su pozornost u prvaku La Lige Barceloni, prenosi Sport. Krilni igrač Wolvesa Adama Traore i veznjak Dinamo Zagreba Dani Olmo dobro su započeli sezonu, a obojica su započela karijeru u Kataloniji i možda će se tamo vratiti već ovu zimu.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!